Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tudatlan gyilkos

2012.04.26

A tudatlan gyilkos

Mikor az emberi gonoszság átlépi az elviselhetetlen határt, és tudatlanul, vagy tudván, egy ember életét vesszük...

 

- Daniiiii!
Ugrott Eszti a fiú hátára, aki bár meglepődött, de elkapta a lányt. Sejtette, hogy ki ő. Nevettek mind a ketten, Eszti leugrott a fiú hátáról, megcsókolta őt, és szorosan megölelte. Hozzábújt, viszont a fiú csak lazán tartotta őt a karjaiban, és más felé nézegetett.
- Képzeld, ma is beszéltem a Noémivel.
- Azzal az idegroncs csajjal? Nem untad még meg a hülyítését?
Kérdezte a fiú nevetve, Eszti meg csak vigyorgott. Jól szórakoznak...
- Nem. Kíváncsi vagyok, hogy reagál majd rá, ha közlöm vele a dolgokat: hogy eddig csak hazudtam, meg nem is érdekel egyáltalán. Akár tőlem is megdögölhetne. Nem hatna meg.
Nevetett Eszti, és magában már a ma délutánt tervezgette, kissé megfeledkezve a fiúról, aki e közben egy szőke lánnyal kedzett el flörtölni a háta mögött. Eszti telefonja megcsörrent, mire csak még messzebb ment a fiútól.
- Szia Nóri!
- Szia, csak azért hívlak, hogy szóljak, a Dani megcsal!
- Ugyan, az lehetetlen! Most is velem van.
Nézett hátra Eszti, és mit látott? A fiú épp megölelte a lányt. Gyors elkapta a fejét, és úgy tett, mint aki nem látott semmit, és csak telefonál.
- Na? Mi ez a csönd?
Szólt a telefonból a hang, miközben a fiú Esztihez indult, miután a szőke lánytól elbúcsúzott. Hátulról megölelte a lányt, míg az telefonált.
- Majd még beszélünk, szia!
Azzal letette és kérdőn nézett a fiúra, aki nem értette, hogy miért, majd Eszti felpofozta a fiút, és elfutott egy szó nélkül. Otthon bekapcsolta a gépet, miközben sírt és belépett MSN-re. Pár pillanat múlva fel is ugrott a Cry Girl ablak. ~ Mit akar ez a csaj...? Na mindegy. ~ Gondolta, és megnyitotta az ablakot.
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") bejelentkezett.
  Cry Girl üzenete: szió Eszti *.* =D (19:17)
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") üzenete: Émikéééém *.* (19:20)
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") üzenete: na mesélj, mi volt ma? :) (19:21)
  Cry Girl üzenete: semmi, idegeltek és közölték velem az osztálybeliek , hogy meg is halhatok, őket nem érdekelné -.- (19:22)
  Cry Girl üzenete: de ezzel nem mondtak újat, ezt eddig is tudtam. na és nálad mi a helyzet? ^^ (19:23)
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") üzenete: elegem van a Daniból... csak becsapott, és játszott velem :'( (19:25)
  Cry Girl üzenete: ne máááár. komolyan? :O (19:25)
  Cry Girl üzenete: elmeséled? (19:26)
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") üzenete: nem akarom itt. ez a gép lementi... -.- (19:27)
  Cry Girl üzenete: oké (19:27)
  eszti-a-szép-lány (hagyj békén Dani! -.-") üzenete: júúúj! Dani azt mondja, hogy szeret engem, és az a másik lány csak egy hülye kurva! *-* és, hogy csak pletyka az egész, és csak viccből ölelte meg :D (19:35)
  Cry Girl üzenete: az király! :D de biztos nem hazudik? (19:35)
  Dani+Eszti <3 (imádlak életem *-*) üzenete: biztos. olyan aranyoooos volt *.* (19:38)
  Cry Girl üzenete: király. mond csak, nem lenne kedved összefutni valamikor majd? ^^ (19:38)
  Dani+Eszti <3 (imádlak életem *-*) üzenete: bocs, de nem akarok veled találkozni. inkább a Danival töleném a napjaimat. (19:42)
  Cry Girl üzenete: ja, oké. (19:43)
  Dani+Eszti <3 (imádlak életem *-*) üzenete: figyi, most lépek. ne nagyon keress ha lehet, mert nincs időm rád, jó? (19:48)
  Cry Girl üzenete: oké, nem foglak... (19:48)
  Cry Girl üzenete: de én léptem, csá (19:49)
Villogott az MSN ablak, de nem érdekelte. Rákattintott a letiltás gombra, mit sem sejtve, hogy mit tett az előbb. Pár pillanatig gondolkozott, majd egy sóhajjal feloldotta a tiltást, megnyitotta az ablakot, és gépelni kezdte ezt a szöveget:
   Dani+Eszti <3 (imádlak életem *-*) üzenete: bocsi, kicsit bunkó voltam, de még ideges vagyok a Dani miatt. rendes vagy, bocsi, ha szemét voltam, remélem majd egyszer tudunk találkozni :) (20:00)
Mikor reggel kinyitotta az újságot, nem kis meglepetés várta. A címlapon őt látta, az "Egy fiatal lány felvágta ereit" cím alatt... Sírni kedzett. Sejtette sőt, tudta, hogy ez az ő hibája. Tegnap este. Ha nem lett volna bunkó, ha nem akarta volna mindenáron lelkileg összetörni, talán még most is élne...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szia

(Cry Girl, 2012.05.03 17:06)

Szia, örülök neki, hogy tetszik és köszönöm, majd igyekszem folytatni. Én is szeretem az ilyen történeteket, ezeknek értelme is van. :)

Szióó

(animegirlforever.eoldal.hu, 2012.05.01 00:01)

Szia^^ Nagyon szép ez a történet, most találtam az oldidra rá, s nekem nagyon tetszett. Nem tudom miért, de valamiért ilyen történeteket szeretek olvasni. Olyan szépek, de egyben szomorúak is. Legalább rávilágítja az embereket az élet igazi oldalára.
Remélem minél hamarabb folytatod ^^